MANAVGAT BELEDİYESPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK’E ZİYARET
Manavgat Belediyespor’un yeni asbaşkanı Ahmet Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette yeni sezona dair görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında Manavgat Belediyespor’un yeni sezon hedefleri ve kulübün gelecek dönem planları masaya yatırıldı. Manavgat Belediyesi’nin spora verdiği önemin bir yansıması olarak değerlendirilen ziyaret, kulüp ile belediye arasındaki iş birliğinin güçlü şekilde devam ettiğini bir kez daha gösterdi.
Kulüp, yeni yönetim anlayışının temelinde şeffaflık, birlik, disiplin ve sürdürülebilirliğin bulunduğunu duyurdu. Sportif başarı, kurumsal gelişim ve altyapının güçlendirilmesi hedefleriyle çalışacaklarını belirten yeni ekip, Manavgat’ta futbol kültürünün daha ileri seviyelere taşınmasını amaçlıyor.
Çiçek: “Yeni Sezonda Başarılar Diliyoruz”
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek şu ifadeleri kullandı.
“Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, yeni sezonda Manavgat Belediyespor’umuza başarılar diliyoruz. Yeni sezonun kulübümüz ve tüm spor camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.”