• E-BelediyeE-Belediye
  • E-ImarE-Imar
  • Sanal TurSanal Tur
  • TelefonlarTelefonlar
  • IletişimIletişim
  • Nöbetçi EczaneNöbetçi Eczane

ÇİÇEK, ÖZDEMİR’İ 3. MANAVGAT ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

ÇİÇEK, ÖZDEMİR’İ 3. MANAVGAT ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, 6-7 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 3. Manavgat Zeytin ve Zeytinyağı Festivali öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Büşra Özdemir’i makamında ziyaret ederek festivale davet etti

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Manavgat’ın zeytin ve zeytinyağı üretiminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Zeytin, kentimizin tarımsal zenginliğinin ve kültürel mirasının önemli bir parçası. Festivalimizle bu değerimizi daha geniş kitlelere tanıtmayı, üreticilerimizi desteklemeyi ve Manavgat’ımızın marka değerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Kentimizin gelişimi ve değerlerinin tanıtılması noktasında kurumlarımız arasındaki birlik ve dayanışmayı çok kıymetli buluyoruz.” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Büşra Özdemir ise ilçelerin yerel değerlerinin tanıtılmasında festivallerin önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “İlçelerimizin kendine özgü güzelliklerini, toprağının bereketini ve üreticilerimizin emeğini daha çok insanla buluşturan bu festivaller kentimiz adına çok kıymetli. Herkesi Manavgat’ımızın yerel lezzetleriyle buluşmaya, festivalin keyfini yaşamaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, nazik kabulleri ve festivale verdikleri destek dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Büşra Özdemir’e teşekkür etti.