Güncel Haberler Sayfa 4

BAŞKAN SÖZEN’İN VİZYON PROJESİ MANAVGAT’A YENİ GÜNÜBİRLİK YAŞAM ALANI

Manavgat Belediye Başkan’ı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden birisi olan Çamiçi Bölgesindeki Sorgun Sahil Park Tesislerinde sona gelindi. Manavgat halkının günübirlik olarak yararlanabileceği tesislerde kır düğün alanı, spor alanları, restoranlar ve gezinti alanları yer alacak

MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI

Manavgat Belediyesi, 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümünde deprem şehitleri ve Miraç Kandili nedeniyle Cumhuriyet Meydanı altında düzenlediği etkinlikle Mevlidi-i Şerif okutup, lokma ikramında bulundu

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN 7 GOLLÜ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Keçiborlu Belediyespor’u 7-0 skorla mağlup etti.

MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVENİN SAHİBİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kendi sahasında ağırladığı Dekorayos Antalyaspor’u 3-0 skorla mağlup etti. Manavgat’ın Sultanları, bu galibiyetle birlikte lig etabını lider tamamladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİYE DEV KATKI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçedeki tarım üreticilerine destek olmak amacıyla söz verdiği Soğuk Hava Deposu’nun yapımına start verdi. Ürünlerin raf ömrünü uzatarak ilçe tarımına katkı sağlamak amacıyla Taşağıl Bölgesinde yapımına başlanan soğuk hava deposu inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor.

AŞAĞI PAZARCI MAHALLESİNDE KÖKLÜ DÜZENLEME

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, son olarak Aşağı Pazarcı Mahallesi 1023-1024-1025 ve 1034 numaralı sokaklarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

MANAVGAT’IN SULTANLARI PLAY-OFF’TA

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Pamukkale Belediyesi Denizli Uğur Spor’u 3-0 mağlup etti. Manavgat’ın Sultanları, bu galibiyetle birlikte 1.Lige yükselme play-offlarına katılmayı garantiledi.

MANAVGAT BELEDİYESİ CUMARTESİ PAZARI’NI RETROBÜS KONSERİYLE AÇTI

Kenti ileri taşımaya yönelik proje ve hizmetleri sırasıyla hayata geçirmeye devam eden Manavgat Belediyesi, kentin kalbi olan Bahçelievler Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’nın yenilenmesi açılışını Retrobüs konseriyle gerçekleştirdi.