Güncel Haberler Sayfa 3

MANAVGAT’IN DEV YATIRIMLARI HALKLA BULUŞUYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden olan Günübirlik Sorgun Sahil Park Tesisleri ve 4.Araç Köprüsü, düzenlenecek olan törenlerle hizmete açılacak

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KADROLU İŞÇİLERE DEV ZAM

Manavgat Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan ve 101 kadrolu işçiyi ilgilendiren “3 yıllık Toplu Sözleşme” belediye binası önünde davullu zurnalı kutlamayla hayata geçirildi. İmzalanan sözleşmeyle birlikte kadrolu işçilerin maaşlarına %140 zam yapıldı.

MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı İncirliova Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

MANAVGAT’IN SULTANLARI YARI FİNALDE

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 1.Lige yükselme play-offları çeyrek final etabını başarıyla geçerek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ JESTİ

Manavgat Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşlara çay-simit ikramında bulundu.

MANAVGAT BELEDİYESİ THM KOROSUNDAN “ARABESK” KONSERİ

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Topluluğu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde “Arabesk” konseri verdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ŞANTİYESİ’Nİ LARA KONSERİYLE AÇTI

Manavgat Belediyesi, Ulualan Kum Mevki’nde yaptığı ve kente uzun yıllar boyunca hizmet edecek olan Yeni Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nin açılışını Lara konseriyle gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ TSM KOROSU'NDAN ‘KARIŞIK KASET' KONSERİ

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde “Karışık Kaset” konseri verdi. Şef Özgür Bekiz eşliğinde sahneye çıkan 35 korist, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.