Güncel Haberler Sayfa 3

MANAVGAT BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NDE YENİ BAŞKAN NİYAZİ NEFİ KARA SEÇİLDİ

Manavgat Belediyespor Kulübü, olağan genel kurulunda yeni bir döneme adım attı. Kulübün yeni başkanı olarak oy birliğiyle Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara seçildi.

MANAVGAT BELEDİYESİ NEŞET ERTAŞ’I ANDI

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Topluluğu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ı muhteşem bir konserle andı.

KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ MİNİKLERİ MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören kreş ve gündüz bakımevi öğrencileri mezun oldu.

TAZI KANYONU MANAVGATLILARIN

Köprülü Kanyon Milli Park’ı içerisinde yer alan Tazı Kanyonu’nun kullanım ihalesini Manavgat Belediyesi kazandı.

SİDE’DE SU ALTINA KADIN DOKUNUŞU

Türkiye’de ikinci defa gerçekleştirilen “Dalsın Kızlar” su altı etkinliğine bu yıl Side ev sahipliği yaptı.

EVRENSEKİ VE KIZILAĞAÇ MAHALLELERİNDEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Manavgat’ın Evrenseki ve Kızılağaç mahallelerinde yangın paniği yaşandı. Yerleşim yerlerine yakın kırsal alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ TSM KOROSU'NDAN UNUTULMAZ BAHAR KONSERİ

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Şef Özgür Bekiz eşliğinde sahneye çıkan 24 korist, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ FARKINDALIĞI

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Manavgat’ta büyük bir coşkuyla kutlandı.Manavgat Belediyesi, ADD Manavgat, Manavgat ÇYDD Çevre Komisyonu, AÜ Manavgat Meslek Yüksek Okulu, Manavgat Muhtarlar Birliği, birçok dernek ve gönüllülerin desteğiyle oluşturulmaya başlanan Manavgat Çevre Platformu ve Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde önemli bir etkinliğe imza attı.