VATAN AŞKI ENGEL TANIMADI

DSC_0156

VATAN AŞKI ENGEL TANIMADI

Manavgat Belediyesi'ne bağlı çeşitli birimlerde görev yapan dört engelli personel 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda bir günlük vatani görevini yerine getirdi.

Manavgat Belediyesi Engelsiz Kafe ve Boğaz Otel'de çalışan dört engelli personel bir günlük vatani görevini yerine getirdi. Engelliler haftası nedeniyle 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda buluşan engelli vatandaşlar bir günlük eğitimin ardından askerlik yemini etti.

DSC_0211

Manavgat Belediyesi'nde çalışan Ramazan Toprak, Mustafa Merdun, Harun Topal ve Cemal Çakar sabah saatlerinde başlayan eğitimin ardından yemin ederek bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirmiş oldu. Temsili vatani görevini yerine getiren askerler Terhis belgesi ve çeşitli hediyeleri Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran'ın elinden aldı. Atatürk Kültür Merkezi önünde davullu zurnalı şenlikle karşılanan askerler, kendilerine bu imkanı sağlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her Türk gencinin vatani görevini yerine getirme hakkı olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen " Özel dostlarımızın vatan aşkı engel tanımadı. Bizde bu mutluluğa vesile olarak dostlarımızın temsili vatani görevini yerine getirmesinin gururunu hep birlikte yaşadık" dedi.

DSC_0235

DSC_0240