Başkanımızdan Siyasi Partilere Ziyaret.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, CHP, MHP ve AKP´li belediye meclis üyeleriyle siyasi parti ilçe başkanlarına ziyarette bulunarak Manavgat´ın özlemle beklediği tabloyu ortaya koydu. İlçe başkanları, siyasette birlikteliklerin Manavgat adına yararlı olacağını söyleyerek Başkan Sözen´e teşekkür etti

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, Manavgat siyaseti adına büyük ve önemli bir adım attı. Şükrü Sözen, CHP, AKP ve MHP´li meclis üyelerini de yanına alarak ilçedeki siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret ederek tüm kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ziyaretlerde Başkan Sözen´e CHP´li Meclis Üyeleri, Yusuf Sönmez, Bülent Özgüven, İbrahim Halimoğlu ve Hasan Şekerlisoy, MHP´li Meclis Üyeleri Namık Akın, Mahmut Öz ile AKP´li Meclis üyeleri Ahmet Şahin ile Halil Çınar eşlik etti. Heyet sırasıyla CHP, AKP, MHP, DSP, DP ve BBP´nin kapılarını çalarak Manavgat´ı birlikte yönetme teklifinde bulundu. Ziyaret heyetini memnuniyetle ağırlayan siyasi parti ilçe başkanları ise Manavgat için özlenen tablonun nihayet ortaya konmasından memnun olduklarını söyleyerek fikrin mimarı Sözen´e teşekkür etti.

İlk ziyaret CHP´ye
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve meclis üyelerinin ilk ziyareti ise Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Abbas Tarakçı ve yönetim kuruluna gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ocak ayında yapılan genel kurul sonrasında CHP İlçe Başkanlığı’na seçilen Abbas Tarakçı’yı tebrik eden Başkan Sözen, başkan ve yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Sözen: “Her şeyi biz biliriz mantığında değiliz”
Heyet daha sonra AKP İlçe Başkanı Nejat Tığlı´yı ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen, ziyarette yaptığı konuşmada, yapılan geniş katılımlı toplantıdaki aile görüntüsünün devam etmesini dilediğini söyledi. Sözen, “Ziyaretimizdeki temel düşüncemiz Manavgat´la ilgili neler yapılabiliri bulabilmek. Manavgat´ın geçtiğimiz günlerde başlattığımız ve şu anda sergilediğimiz dostluğa kardeşliğe ihtiyacı var. O sergilediğimiz aile görüntüsünün devamını diliyoruz. Geçen günkü birliktelik, Manavgat´ın özlem duyduğu birlikteliktir. Bizler hiçbir noktada siyasi yapı olarak, belediye meclis kadroları olarak, ‘Her şeyi biz biliriz’ gibi bir düşünceyi taşımıyoruz. Her birimizin ayrı siyaseti var. Ama hepimizin ortak noktası Manavgat´tır. Temel noktada buluşuyoruz. Şu anda görev yapan meclis kadromuz ve siyasi partilerimizin yöneticileri Manavgat için bir şanstır. Her bir arkadaşımdan çalışmalarından son derece memnunum. Hepsi sorumluluğunu bilen arkadaşlarımız. Bizim siyasi partilerimizden gelecek her türlü katkıya ihtiyacımız var. Önümüzdeki dönemde de bu birlikteliğin getirdiği güzel şeylerin olacağına inanıyorum” dedi.

Karadağ; “Bu samimiyet ve birliktelik devam etmeli”
Heyet geziye MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ile devam etti. MHP İlçe Başkanı İ. Hakkı Karadağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manavgat için her zaman taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye meclis üyeleri daha sonra ziyaretlerine sırasıyla DSP ilçe Başkanı Ahmet Çakmak, DP İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu ve BBP İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç ile devam etti.