Şükrü Sözen, Mevlüt Çavuşoğlu´nu ağırladı.

Manavgat SGK bürosunun açılışı vesilesi ile kentimizde bulunan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Belediye Başkanımız Şükrü Sözen´i makamında ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Manavgat´ın il olmasına yönelik çalışmaları yeniden başlatmak, ilçenin sorunlarına çözüm aramak için Ankara´ya giden Şükrü Sözen ile Manavgat Heyetini Ankara´da yalnız bırakmayan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu Belediye Başkanımız Şükrü Sözen´i Makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Kurumu Manavgat bürosunun açılışı için Manavgat´ta bulunan Sayın Çavuşoğlu, Manavgat Belediyesini ve Başkanımızı da unutmadı. Antalya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı olan Çavuşoğlu´nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, konuşması sırasında şunları söyledi:

"İl olma yönünde TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin´i ziyaretimizde de bizimle beraber oldunuz. Ekibimizle yakından ilgilendiniz. Manavgat´ın sorunlarını bizimle birlikte dile getirdiniz. Bu konuda size çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de hem yeni konumunuzla hem de Antalya Milletvekili olmanızla Manavgat´ımızın sorunlarıyla iç içe olacağınızı, bizlere her koşulda sahip çıkacağınızı biliyoruz. Ondan da hiç birimizin kaygısı yok. Sizin Manavgat´a olan yakınlığınız konusunda çok umutluyuz. Buraya kadar lütfedip gelişiniz. Belediyemizi ziyaret edişiniz de onun bir göstergesidir. Manavgat Belediyemizin Avrupa Birliği´nde kovaladığı büyük bir projesi var. Tabi yeni geldiniz göreve. Önümüzdeki günlerde fırsatınız olursa onu da paylaşma durumunda olabilirsek memnun oluruz. Irmak kenarı ile ilgili olarak hazırladığımız projemize kredi talebimiz var. Önümüzdeki hafta içinde bu konuyla ilgili olarak Brüksel´e gitme programım var. Yeni görevinizle alakalı olduğunu düşünerek onu da sizinle paylaşacağız. Sizden bu konuda da katkı alabilirsek çok mutlu oluruz. Manavgat şanslı bir süreç yaşıyor diye düşünüyorum. Sayın Kaymakamımın bölgesel başkanlığındaki, tüm idari kadrolar, siyasi parti temsilcilerimiz, siz milletvekillerimiz hepimiz çok düzgün bir çalışma süreci geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız var. Sizin de bu birliğe koyacağınız katkılarla Manavgat´ta bize verilen görev süresince hep beraber iyi şeyler yapacağız diye düşünüyorum. Hepimizin ortak inanışı şudur. Görev süremizce siyaset yok. Bu süreçte bölgenin ve ülkenin menfaati yaşadığımız bölge çıkarları hepimiz için ön planda. Temsil noktasındaki diğer arkadaşlarımız da aynı şekilde düşünüyorlar. Bu da Manavgat´ımız için bir şans. Ben sizin de aynı düşüncede olduğunuzu, Manavgat´a da her zaman aynı yakınlığı hissettiğinizi biliyorum. Manavgat´ın ciddi sorunları var. Önümüzdeki süreçlerde de sizden ciddi destek talep ihtiyacımız olacak o yakınlığı gördüğümüz için. Meclis üyelerimiz ve ben size yeni görevinizde başarılar diliyoruz."