Ağaçlar bakıma alındı.

Belediyemiz, sorumluluk alanındaki elektrik direklerine ve kavşaklardaki sinyalizasyon lambalarına engel teşkil eden parklar, sokaklar ana arterler, refüjler, kavşaklar ve şehir girişlerindeki ağaçları bakıma aldı.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, sorumluluk alanında bulunan ağaçlara Şubat-Nisan ayları arasında yaptıkları rutin bakım ve budama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında elektrik direklerine ve yaşam alanlarında engel teşkil eden ağaç dalları budanıyor.

TEDAŞ´ın belirlediği yerlerde elektrik tellerine gelen ağaçların ve Emniyet birimlerinin bildirdiği hırsızlık tehlikesi oluşturabilecek ağaçların dallarının budanması işlemlerinin yapıldığının kaydedildiği açıklamada, vatandaşlardan gelen budama ile ilgili şikayetlerin de değerlendirilerek gerekli işlemlerin yapıldığı ifade edildi. Tüm gün boyunca budama işlemi yapan ekiplere, vatandaşlar da yardımcı oldu.