Sorgun´da kavşak düzenlemesi

Manavgat Belediyesi, Sorgun Taksi Durağı´nın kuzeyindeki yeşil alanda yer alan ve oldukça görüntü kirliliği yaratan tek katlı binayı yıkarak yeniden kavşak düzenlemesine başladı. Yapılan bu düzenlemeyle yaya ve araç trafiğinin düzenli hale geleceği belirtildi

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sorgun Mahallesi 1747 Ada 6 parselin batısındaki yol üzerinde bulunan tek katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Yeşil alandaki binanın yıkılmasıyla çevrede güzel ve düzenli bir görünüm sağlandı. Harabe haline gelmiş ve görüntü kirliliği yaratan binanın yıkılmasıyla rahatlayan kavşakta ise, yeniden düzenleme işlerine başlandı.

Yol Güvenliği için
Yapılacak düzenlemeyle Titreyengöl Turizm Merkezi’nden Sorgun Mahallesi’ne gelen araçların sağa dönüş kolundan güvenli dönüşlerinin sağlanacağı belirtildi. Düzenlemenin yaya ve araç trafiğini daha güvenli hale getireceği belirtilirken, çalışmaların başlaması vatandaşları da sevindirdi. Sorgun’da yapılan kavşak düzenlemesinin vatandaşların can güvenliği için önemli olduğunu dile getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini söyledi.