Belediye'ye modern itfaiye aracı

Manavgat Belediyesi'ne 28 metre uzunluğunda merdivenli, 6 ton su püskürtme kapasiteli modern itfaiye aracı alındı. Başkan Şükrü Sözen, "Yeni aracımızla birlikte itfaiyemizde 4 adet aktif yangın söndürme aracımız oldu. İnşallah yangınlar çıkmaz ve kullanmak zorunda kalmayız" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyenin tüm birimlerindeki eksikleri gidermek için çalışıyor. Daha önce belediyenin cenaze nakil aracı eksiğini tamamlayan Başkan Sözen şimdi de İtfaiye Müdürlüğü'ne 28 metre uzunluğunda merdivenli, 6 ton su püskürtme kapasiteli modern yangın söndürme aracı kazandırdı. Başkan Şükrü Sözen, yeni gelen merdivenli yangın söndürme aracını İtfaiye Müdürlüğü'ne giderek yerinde inceledi. İtfaiye çalışanlarıyla birlikte aracı deneyen Başkan Sözen, itfaiye memurlarıyla da sohbet etti. 10 yıl süreyle Manavgat'ta Belediye Başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen'in de itfaiye teşkilatına çok önem verdiğini dile getiren Başkan Sözen, kendisinin de bu hassasiyeti koruduğunu anlattı.

Araç parkı güçleniyor
Yeni aracın belediyeye kazandırılması itfaiye memurlarını da sevindirdi. İtfaiye çalışanları Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, "İtfaiye Müdürlüğümüzdeki araç parkımızın geliştirilmesi bizim için çok önemliydi. Olası bir yangında eksiksiz olarak belediyemizin araçları olay yerine gitmeli. Yeni aracımızla birlikte 2 adet merdivenli yangın söndürme aracına sahip olduk. Araç parkımızda ayrıca 2 adet de arazözümüz var. Yani 4 aktif aracımız oldu. Bunun dışında 3 tane de küçük kurtarma ve fosseptik çekim ve su vermek için kullandığımız araçlarımız var. Araç parkımızı imkanlarımız doğrultusunda yenilemeye gayret edeceğiz. Yeni aracımız Manavgat'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Manavgat'ta inşallah yangın çıkmaz da bu aracımızı kullanmak zorunda kalmayız. Dileğimiz budur" diye konuştu.