Başkan Sözen'in minik konukları

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, ziyarete gelen Düşler Bahçesi Kreşindeki miniklerle neşeli dakikalar geçirdi. Büyük toplantı masasında ağırlanan minikler, Başkan Sözen'e sorular sordu, şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Bir minik öğrenci ise Sözen'in koltuğuna oturarak kısa süre de olsa Başkanlık yaptı

Manavgat Belediye Başkanlık makamının dünkü konukları, Düşler Bahçesi Çocuk Yuvası'nda eğitim gören miniklerdi. "Meslekleri Tanıyalım" dersi kapsamında okul sahipleri Ayşen ve Özhan Hancıoğlu ile öğretmenleri Zeynep Duru, Sevda Yıldızoğlu ve Endam Özdemir'le birlikte Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret eden 3-6 yaş grubundaki 16 küçük, büyük toplantı masasında ağırlandı. Başkan Sözen küçüklerle kimi zaman sohbet etti, onların dilek ve isteklerini sordu, kimi zaman da şarkılar söyleyip onlarla oynadı. Belediye Başkanlığı'nın nasıl bir meslek olduğunu öğrenmeye çalışan minikler Başkan Sözen'e sorular sordu. Başkan Sözen, bir ara 5 yaşındaki Başar Kılıç adlı miniği Başkanlık koltuğuna oturttu. Minik Başkan'a Başkanlık personeli yardımcı olmaya çalıştı. Onun istek ve dileklerini yerine getirdi.

Küçük başkan koltukta
Kendisini tam bir Belediye Başkanı gibi hisseden minik Başkan, hayalinde canlandırdığı çocuk parkını yaptırmak için ilgili birimlere emirler verdi. Minik öğrenciler başkanlık personeliyle geçirdikleri neşeli dakikalar sonrasında el işi dersinde fasulyeden yaptıkları Atatürk tablosunu Başkan Şükrü Sözen’e hediye etti. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Onların dünyasında gezinmek bizim için de büyük bir moral kaynağı oldu. Şu an yaptığımız hizmetlerin tamamı onlar için. Belediye olarak çocuklarımıza rahat ve mutlu bir şekilde yaşayabilecekleri bir Manavgat bırakmak en büyük hedefimiz. Ben de onlarla çok keyifli dakikalar geçirdim.