Park genişledi, ırmak koridoru açıldı.

Belediyemizin özellikle ırmak kenarında yer alan mevcut parkları genişletmek amacıyla yaptığı yıkımlar vatandaşlardan takdir görüyor. Eski Belediye alanında yer alan Hoca Ahmet Yesevi Parkı önündeki 6 adet dükkanın yıkımından sonra hem park, hem de ırmak koridoru açıldı

Belediyemizin mevcut parkları genişletme çalışmaları, vatandaşlardan büyük takdir görüyor. Halkın kullanımında olan yeşil alan miktarlarını yaptığı parklarla da artırmaya devam eden Başkan Sözen, son olarak Eski Belediye alanındaki 2 blokta yer alan 6 adet dükkanın yıkımını Manavgat Belediyesi Meclis Kararından sonra gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı yıkım sonrası söz konusu alan mevcut Hoca Ahmet Yesevi Parkı içine katılarak park alanı genişletildi.

Vatandaş memnun
Karşılıklı anlaşmayla dükkanların yıkımından sonra ırmak koridoru da açılarak kent için doğru akan hava sirkulasyonu da doğru bir şekilde sağlanmış oldu. Yapılan bu türlü uygulamaların çok doğru olduğunu dile getiren vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Sözen yapılan basit işlemlerle Manavgat kent merkezini ve özellikle ırmak kıyısını rahatlatmaya çalıştıklarını dile getirdi. Sözen, "Amacımız halkın ortak kullanımında olan bölgeleri tekrar halka kazandırmak. Dükkanlarımızı yıkarak park alanını genişlettik. Şimdi genişleyen parkımızdan halkımız daha çok yararlanmış olacak. Ayrıca eşsiz güzellikteki ırmağımız da bu şekilde daha güzel görünerek kente hava sirkulasyonunu sağlamış olacak" diye konuştu.

Bölgenin eski hali:

Bölgenin yeni hali: