23 Nisan´da Koltuğa Minik Başkan Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen´in başkanlık koltuğuna Manavgat Koleji 6. sınıf öğrencilerinden Samet Alperen Tavşancı oturdu. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Alanı´ndaki törenden sonra Başkan Sözen´i Manavgat Koleji 6. sınıf öğrencileri Ahsen Özden, Betül Özcan, Sena Balkan, Umut Mustafa Nalcı ile Okul Müdürü Seyfullah Ekin ve Müdür Yardımcısı Mehmet Alp ziyaret etti. Küçükleri güler yüzle ağırlayan Başkan Sözen, konuklarına önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın anısına özel olarak hazırlattığı birer teşekkür sertifikası ve hediyeleri verdi. Daha sonra koltuğunu Samet Alperen Tavşancı´ya devreden Başkan Sözen, tek tek dilek ve istekleri alıp yerine getirmeye çalıştı. Konuşmaları ile Başkan Sözen ve belediye çalışanlarının sempatisini kazanan küçük Samet, çocuklar için isteklerini iletti. 6. sınıf öğrencisi Samet Başkan Sözen´den çocuklar için eğlenceler ve neşeli etkinlikler düzenlemesini, gençlerin çocukların internetten ve bilgisayardan kurtulmaları için daha detaylı bir kütüphane ve spor mekanları yapılmasını istedi. Kentte elektrik yerine güneş enerjisinin kullanılması ile ilgili çalışmaların da yapılmasını isteyen Samet, ırmak kıyısının da aileleri ile gezilebilecek mekanlar haline getirilmesi gerektiğini söyledi. Samet’i büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Şükrü Sözen, konuyla ilgili projelerini tek tek anlattı. Çocuklar için yatırım programına aldıkları her mahalleye spor ve park alanları yapılacağını belirten Başkan Sözen, eski Cumartesi Pazarı alanına yapılacak olan Gençlik Merkezi kompleksini ve ırmak kıyısı projelerini de anlattı. Yaptıkları her işin çocuklar için olduğunu belirten Başkan Sözen, "Siz bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızsınız. Belediye olarak her yaptığımız sizler için. Bu gün sizin söylediğiniz her şeyi notumuza aldık. Yerine getirileceğinden emin olabilirsiniz" dedi.