İki Festival Bir Arada

16. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat Turizm Ve Gençlik Festivali" ve "1. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali" başlıyor.

Manavgat Belediyesi tarafından Manavgat Festivali kapsamında, kentin 2 farklı noktasında 2 farklı Festival düzenlenecek. 17-22 Mayıs 2010 arasında Manavgat kent merkezinde Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile 19-22 Mayıs 2010 tarihleri arasında da Titreyengöl’de Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali gerçekleştirilecek.

İçeriği Manavgat halkına yönelik hazırlanan Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivalinde Volkan Konak, Zara, Edip Akbayram, Kıraç ve Yeni Türkü gibi Türkiye’nin yıldız sanatçıları, Türkiye’den ve dünyadan özel gösteriler, sürpriz şovlar, sanatsal etkinlikler, sergiler, workshoplar ve dans gösterileri yer alacak.

Türkiye ve yurtdışından gelecek Motosiklet tutkunlarına yönelik olarak hazırlanan Uluslararası Motosiklet Festivalindeyse başta Yüksek Sadakat ve Soul Stuff olmak üzere yerli ve yabancı müzik grupları, Türkiye’den ve dünyadan özel gösteriler, sürpriz şovlar, gece sinemaları, etkinlik alanları ve dans gösterileri düzenlenecek.

Manavgat Belediyesi tarafından organize edilen festivaller son gününde şehir merkezinde oluşturulacak kortej eşliğinde birleştirilerek tek bir festivale dönecek.

16. Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali
Tarih: 17-18-19-20-21-22 Mayıs 2010