Yol Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Manavgat Belediyesi, Belediye Sarayı altındaki Yukarıpazarcı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, Kordon Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve İnönü Caddeleri ile 4013 Sokak´taki kaldırım, asfalt ve yol düzenlemesi çalışmalarını süratle yürütüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise çalışmaları gün içinde sık sık denetliyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Sarayı altında devam eden Yukarıpazarcı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, Kordon Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve İnönü Caddeleri ile 4013 Sokaktaki yol ve kaldırım çalışmalarını sık sık denetliyor. Başkan Sözen’e kimi zaman belediye meclis üyeleri de eşlik ederek bilgiler alıyor. Bölgedeki asfaltlama çalışmalarını Başkan Şükrü Sözen, CHP Meclis üyesi Erşan Özden, MHP´li Belediye Meclis üyesi Namık Akın ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu inceledi. Yaklaşık 20 gündür süren çalışmaların tüm hızıyla devam etmesi meclis üyelerini de sevindirdi.

Kavşak yapılacak
4013 Sokak ile Mehmet Akif Caddesi’nin kesiştiği noktaya kavşak yapılması planlanan çalışmalar kapsamında trafik akışı yeniden düzenlenecek. Düzenleme çalışmaları kapsamında 4013 Sokak gidiş gelişi çift yön olarak düzenlenecek. Çağlayan Mahallesi’nden yeni köprüyü geçerek gelen araçlar, Mimar Sinan Caddesi’ni takiben İnönü Caddesi’ne ulaşacak. Oradan 4013 Sokak güzergahı ile Mehmet Akif Caddesi yoluyla kavşaktan dağılacak. Gidiş güzergahında ise 4013 Sokaktan Kordon Caddesi ve Mimar Sinan Caddeleri takip edilerek Çağlayan Mahallesi’ne ulaşılacak. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz yaptığı çalışmalar kapsamında, kavşağın rahatlıkla inşa edilebilmesi için mevcut yolun düşürülerek kırmızı kot hizasına getirildiğini söyledi.

Alt yapı da yenilendi
Başkan Sözen, Belediye Sarayı’nın altındaki Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde 4013, 4056, 4055 sokaklarda kanalizasyon alt yapı çalışmalarının da bitirilerek, içme suyu hattının da yenilendiğini vurguladı. Bölgede PTT ve TEDAŞ ile birlikte koordineli olarak çalışmaların yürütüldüğünü de anlatan Başkan Sözen, hatların yeraltına alınarak eskilerinin söküldüğünü söyledi. Başkan Sözen, "Her şey Manavgat halkımızın cadde ve sokaklardan en verimli bir şekilde yararlanabilmesini sağlamak için. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Hatalı yol ve caddelerimizi düzene sokarak can güvenliğini de böylece garanti altına alıyoruz. Çünkü bölgede sık sık kazalar meydana geliyordu. Çalışmalar sırasında ekiplerimize destek olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.