FESTİVAL BAŞLIYOR

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali yarın başlıyor (17 Mayıs 2010 Pazartesi). Ünlü sanatçıların yer alacağı festival programının ilk gününde Mustafa Erdoğan´ın katılımıyla Anadolu Ateşi Dans Grubu ve pop müzik sanatçısı Erkan Güleryüz Sahne alacak.

Festival 6 gün sürecek
Belediyemiz tarafından organize edilen Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali başlıyor. 6 gün sürecek olan festival etkinlikleri kentin dört bir yanına yayılacak ve halkla buluşacak. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivalinde Volkan Konak, Zara, Edip Akbayram, Kıraç ve Yeni Türkü gibi Türkiye’nin yıldız sanatçıları, Türkiye’den ve dünyadan özel gösteriler, sürpriz şovlar, sanatsal etkinlikler, sergiler, workshoplar ve dans gösterileri yer alacak.

Başkan Sözen 19 Mayıs’ta halka hitap edecek
19 Mayıs 2010 Çarşamba günü böylesine güzel bir festivali halkla buluşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen saat: 20.30´da Manavgat halkına hitaben bir konuşma yapacak. Başkan Sözen´in konuşması dev ekranda yer alacak. Türkiye ve yurtdışından gelecek Motosiklet tutkunlarına yönelik olarak hazırlanan ve 19 Mayıs günü Boğaz Mevkii´nde ve Titreyengöl’de başlayacak olan Uluslararası Motosiklet Festivalindeyse başta Yüksek Sadakat ve Soul Stuff olmak üzere yerli ve yabancı müzik grupları, Türkiye’den ve dünyadan özel gösteriler, sürpriz şovlar, gece sinemaları, etkinlik alanları ve dans gösterileri düzenlenecek.

Festivalde ilk gün sürprizi: Anadolu Ateşi
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, festivalin ilk gününde (Pazartesi) ünlü pop müzik sanatçısı Erkan Güleryüz’ün yanı sıra Manavgat halkıyla Anadolu Ateşi Dans Grubunu da festival programında yer almamasına rağmen buluşturuyor. Dünyaca ünlü dans grubu stadyum alanında kurulacak olan sahnede Saat: 20.00’de sahne alacak. Mustafa Erdoğan’ın da katılımıyla Manavgat’a gelen grup hazırlıklarını tamamladı. Anadolu Ateşi dans grubundan sonra pop müzik sanatçısı Erkan Güleryüz, sahne alarak "Yegane", "İstanbul Bekliyor", "Beş’te 5", "Zalim Kaderim" ve "İstanbul Bekliyor" albümlerinden en güzel şarkılarını Manavgat halkı için seslendirecek.

Kültür Etkinlikleri de başlıyor
Festivalin ilk gününde Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki kültür etkinlikleri de başlıyor. Ünlü sinema sanatçısı Sümer Tilmaç, Saat: 14.00’de Manavgatlılarla buluşarak bir söyleşi gerçekleştirecek. "Hayata Dair" adlı söyleşinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

FESTİVALDE İLK GÜN
“17 Mayıs 2010 PAZARTESİ”

FESTİVAL KÖYÜ SAHNE
12:00 Oyun alanı açılış
13:00 Mc Yarışmalar
14:00 Akrobasi Show
15:00 Sihirbaz Show
15:30 Harem Anadolu Motifi Dans Show
16:15 Gençlik Merkezi Pop Konseri
17:30 Sokak Bandosu - Extra Band
18:00 Pirates Dans Show
20:00 Anadolu Ateşi (Mustafa Erdoğan´ın katılımıyla)
20:30 Erkan GÜLERYÜZ konseri

SÖYLEŞİ “Hayata Dair”
Konuşmacı: Sümer TİLMAÇ

Tarih: 17 Mayıs 2010
Saat: 14.00
1964 yılında "ARENA" Tiyatrosunda oyunculuğa başladı. 1968’de İstanbul Belediye Konservatuarından mezun oldu. Münir Özkul ve Gazanfer Özcan gibi sanatçıların ögrencisi olan Sümer Tilmaç, Kahbe Bizans, Hemşo, Meraklı Köfteci ve Gırgıriye başta olmak üzere 210’dan fazla filmde ve 60 tiyatro oyununda rol aldı. Tecrübeli oyuncu 2002 yılında "Son" filmindeki rolüyle En iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Sadri Alışık ödülünü kazandı.