Şampiyon güreşçilerden Başkan Sözen´e ziyaret

Geçtiğimiz hafta çeşitli yerlerde yapılan Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde derece alan başarılı güreşçiler, sevinçlerini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen´le paylaştı.

Kepez Belediyesi´nin düzenlediği Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde 3´üncülük kupasını alan Serhat Gökmenladik, Lara Spor Tesisleri´nin düzenlediği Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde Başpehlivan olan Bayram Ertan, Kumluca Belediyesi´nin düzenlediği Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde 2. olan İsmail Koç ile müsabakalarda yer alan güreşçilerden Abdullah Seçim, Fatih Atlı ve İbrahim İşbilir Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen´i makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Ziyarete Kadriye Spor Kulübü Başkanı Cemal Ekşioğlu da katıldı. Başarılı güreşçileri makamında ağırlayan Başkan Sözen, güreşçilerin elde ettiği her başarıda biraz daha gururlandıklarını dile getirdi. Güreşçilere Manavgat’ın adını tüm Türkiye’ye duyurdukları için teşekkür eden Başkan Sözen, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını da söyledi. Kepez Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 3. olan Serhat Gökmenladik’le kupayı birlikte tutan Başkan Sözen, güreşçilerin başarılarının devamını diledi. Başarılı güreşçiler ise her zaman güreşçilerin yanında olan Başkan Sözen’e teşekkür etti.