MANAVGAT BELEDİYESPOR YİNE 13'LEDİ

DSC_0019

MANAVGAT BELEDİYESPOR YİNE 13'LEDİ

Süper Amatör Merkez Doğu gurubunda 12. Hafta mücadelesini Erdem Gençlikspor'la yapan Manavgat Belediyespor 13-1'lik tarihi skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğun en büyük adaylarından Manavgat Belediyespor, Antalya Zeytinköy stadyumunda Erdem Gençlikspor'a konuk oldu. Hızlı başlayan maça Manavgat Belediyespor'un farklı galibiyeti damgasını vurdu. Maçın henüz 5. dakikasında sahneye çıkan tecrübeli isim Adil Arıcı takımının ve kendisinin ilk golünü attı.

DSC_0028

Devamında gelen gollerle ilk yarısı 5-0 biten maçın ikinci yarısının hemen başında penaltı kazan Erdem Gençlikspor farkı 4'e indirdi. İlerleyen dakikalarda da gol arayışını sürdüren Erdem Gençlikspor umduğunu bulamazken, Manavgat Belediyespor ikinci yarıda attığı 8 golle skoru 13-1'e getirdi. Manavgat Belediyespor'un gollerini 5. 37. 44. 65. ve 78. dakikalarında kaptan Adil Arıcı, 74. 83. ve 85. dakikalarda Alihan, 35. ve 90. dakikalarda Ediz, 17. dakikada Mehmet, 76. dakikada Rafet attı. Erdem Gençlikspor'un tek golünü ise 51. Dakikada penaltıdan Berkan attı.

DSC_0049

Farklı skorun ardından bir günlük dinlenme sonrasında antrenmanlara başlayan Manavgat Belediyespor, 25 Aralık Pazar günü Kunduspor'la Manavgat Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar için Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi önünden saat 13.00 da ücretsiz olarak otobüs kaldıracak.

DSC_0070

DSC_0090