MANAVGAT’TA YAĞMUR YAĞIYORA BÜYÜK İLGİ

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YA¦ŞMUR YA¦ŞIYOR (1)

MANAVGAT’TA YAĞMUR YAĞIYORA BÜYÜK İLGİ

Derin Sahne Tiyatro grubunun “Yağmur Yağıyor” isimli komedi oyunu, belediyenin organizasyonuyla Manavgatlı tiyatro severlerle buluştu.

Metin Balay'ın yazdığı ve Derin Sahne Tiyatro grubunun sergilediği “Yağmur Yağıyor” isimli 2 perdelik müzikal komedi, Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nden sanatseverlerle buluştu. Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla kente getirilen tiyatroyu izlemeye çok sayıda Manavgatlı geldi. Yönetmenliğini Cüneyt Gürbüz’ün yaptığı oyunda kendisini “şeyh” olarak tanıtan kişinin gerçek yüzünü evin hizmetçisinin ortaya çıkarması konu ediliyor.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YA¦ŞMUR YA¦ŞIYOR (14)

Verilen mesajlar izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Oyuncular bir ara sahneden inerek izleyicilerin arasında oyunlarına devam etti. Ayakta alkışlanan oyun sonunda teşekkür çiçeği ve plaketini oyunculara Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve Kültür Müdürü Halis Akkaya takdim etti.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YA¦ŞMUR YA¦ŞIYOR (15)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YA¦ŞMUR YA¦ŞIYOR (16)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YA¦ŞMUR YA¦ŞIYOR (19)