MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KENT MOBİLYASI İMALATI

DSC_6070

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KENT MOBİLYASI İMALATI
Manavgat halkına daha iyi hizmet etmek, belediyede tasarrufu sağlamak ve sağlıklı bir kent hayatı için çalışan ve her geçen gün kendini yenileyerek geliştiren Manavgat Belediyesi, kent mobilyası imalatına da başladı.

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan kent mobilyası atölyesinde, oturma bankları, piknik masaları ve pergole üretimlerinin yanı sıra, tadilat işlemleri de başarıyla yürütülüyor. Atölye kurulduğundan bu güne kadar 920 adet bank üretiminin yapılarak ihtiyaç bulunan park, okul, cami, kırsal mahalleler ve şehrin muhtelif yerlerine dağıtıldığı belirtildi.

DSC_6053

Özellikle okullardan yoğun bir şekilde oturma bankı talebi geldiği belirtilirken, hiçbir talebi cevapsız bırakmamaya özen gösterildiği vurgulandı. Manavgat Belediyesi bank imalat atölyesinin başarılı ve verimli bir çalışmaya imza attığını Başkan Sözen, belediye bütçesinde de tasarruf edilmiş olduğunu söyledi. Başkan Sözen, “Bank, piknik masası ve pergole üretimlerimiz hızla devam ediyor. Bu amaçla kurduğumuz atölyemiz ise her geçen gün kendini geliştirerek halkımızın ihtiyacına cevap vermeye çalışıyor. Belediyemizde imalatlarımızı kendimiz yapmamız, tasarruf etmemizi de sağlıyor” dedi.

DSC_6044

DSC_6056