MANAVGAT BELEDİYESPOR KONAKLI SPORU 3-0'LA GEÇTİ

DSC_6882

MANAVGAT BELEDİYESPOR KONAKLI SPORU 3-0'LA GEÇTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in ve tüm Manavgat halkının beklentilerini boşa çıkarmayan Manavgat Belediyespor, Konaklıspor'u 3-0'lık sonuçla zorlanmadan geçti.

Ligin 11. haftasında Manavgat Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelen Manavgat Belediyespor ve Konaklıspor mücadelesinden galip gelen taraf Manavgat Belediyespor oldu. Antalya Süper Amatör Merkez Doğu Grubu ikinci sırada bulunan ligin güçlü ismi Manavgat Belediyespor'un gol perdesini, 45. Dakikada genç oyuncu Emre açtı. 51. dakikada Yusuf Yıldırım'la farkı ikiye çıkaran Belediyespor, Adil Arıcı'nın 90 dakika golüyle hanesine 3 puan daha eklemeyi garantiledi.

DSC_6891

Konaklıspor maçının ardından Manavgat Belediyespor puanını 26'ya çıkararak ligin ikinci sırasındaki yerini korumuş oldu. Manavgat Belediyespor 18 Aralık Pazar günü Antalya Zeytinköy Stadında Erdem Gençlikspor'la karşı karşıya gelecek .

DSC_6946

DSC_6962