MANAVGAT BELEDİYESİ ÇÖZÜM TİMİ İŞBAŞINDA

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇÖZÜM TİMİ İŞBAŞINDA

Manavgat Belediyesi belediyecilik hizmetlerinde sorunların daha hızlı, kökten ve yerinde müdahale ile çözülmesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde ÇÖZÜM TİMİ kurdu. Halk Masası ile ortaklaşa çalışacak olan Çözüm Timi, sorunları yerinde tespit ederek çözüm sağlayacak

SORUNLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK

İnsan odaklı sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışan Manavgat Belediyesi, belediyecilik hizmetlerinde, sorunların daha hızlı, kökten ve yerinde müdahale ile çözülmesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde ÇÖZÜM TİMİ kurdu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Çözüm Timi, Manavgat Belediyesi İletişim Merkezi Halk Masası ile de ortaklaşa çalışarak sorunları çözecek.

YERİNDE ve ANINDA TESPİT

Manavgat Belediyesi Halk Masası Çağrı Merkezi 444 96 07 No’lu iletişim hattını arayan vatandaşlar, kaldırım tamirat, tadilatı, bozuk yolların düzeltilmesi gibi sorunlara anında ve hızlı bir şekilde çözüm bulabilecek. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çözüm Timi’nde toplam 10 kişi ve 2 araç görev yapacak. Halk Masası görevlileri tarafından tespit edilen sorunlar, Çözüm Timi’ne günlük olarak bildirilecek. Çözüm Timi ekibi, sorunlu bölgeye giderek anında yerinde tespit yapacak, Tespitler neticesinde ilgili birimler seferber edilerek sorunlar çözülecek.

ARTAN NÜFUSA KALİTELİ ve HIZLI HİZMET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her geçen gün artan kent nüfusuna hizmet etmek için etkili, hızlı ve kökten çalışmalar yapmak istediklerini, bunun sonucu olarak da ÇÖZÜM TİMİ’ni faaliyete geçirdiklerini söyledi. Sözen, “Kentimizin nüfusu ve buna bağlı olarak da vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler de her geçen gün artıyor. Biz de Manavgat’ta insan odaklı, etkili ve hızlı bir belediyeciliği hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz aylarda Manavgat Belediyesi İletişim Merkezi Halk Masası hizmetini hayata geçirmiştik. Şimdi de Halk Masası ile koordineli olarak çalışacak olan Çözüm Timi’ni faaliyete geçirdik. Çözüm Timimiz, halktan gelen sorunlara anında ve yerinde çözüm sağlamaya çalışacak” dedi.