MANAVGAT BELEDİYESPOR LİRDERLİĞİNİ KORUDU

586A9059

MANAVGAT BELEDİYESPOR LİRDERLİĞİNİ KORUDU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in ve Manavgat halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen maç karşılıklı goller sonucunda 1-1 berabere bitti.

Antalya Süper Amatör Merkez Doğu Grubu'nda birinci ve ikinci sırada bulunan iki takım arasında gerçekleşen maçta, Manavgat Belediyespor kendi sahasında Kestel Belediyespor'u konuk etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen ve çok sayıda Manavgat Belediyesporlu taraftarın katılımıyla gerçekleşen maç, karşılıklı goller sonucunda 1-1 berabere bitti.

586A9023

Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarın tezahüratlarıyla destek verdiği maç kıran kırana çekişmelere sahne oldu. 72. Dakikada Alican Sümbül'ün golüyle öne geçen Kestel Belediyespor'a, Şehmuz Aslan 90+1'de attığı golle cevap verdi. Kornerden gelen topu filelerle buluşturan Şehmuz Aslan Manavgat Belediyespor'un liderlik koltuğunda ki yerini korumuş oldu. Kestel Belediyespor'la arasında ki 1 puanlık farkı koruyan Manavgat Belediyespor namağlup ünvanını da sürdürüyor. Temsilcimiz Manavgat Belediyespor, 30 Ekim Pazar Günü Gazipaşa Belediyespor'la Gazipaşa Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

586A9108

586A9164