MANAVGAT'TA STAND-UP GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ KAHKAHALARA BO

DSC_1951

MANAVGAT'TA STAND-UP GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ KAHKAHALARA BOĞDU

Manavgat Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro günleri başladı.

Halkın bir nebze olsun rahatlamasını sağlamak ve kültür sanat aktivitelerine dikkat çekmek amacı ile tiyatro gösterileri Atatürk Kültür Merkezi'nde gösterilmeye başlandı. Saat 20.00'da başlayan oyunda Ünlü tiyatro oyuncusu Barbaros Uzunöner, ''Türk müsün Canım'' isimli stand-up gösterisi ile izleyenleri kahkahalara boğdu.

DSC_1949

Gösteri sonunda ayakta alkışlanan oyuncu Barbaros Uzunöner'e Manavgat Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Halis Akkaya çiçek takdim etti. Tiyatro günlerinin ikinci perdesi olan ''Seninle Evlenir miyim'' oyunu 24 Ekim Pazartesi günü Saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Gösteride Barbaros Uzunöner'e ünlü oyuncu ve manken Sevil Uyar eşlik edecek.

DSC_1963