BAŞKAN SÖZEN'DEN GENÇ FUTBOLCULARA HEDİYE

DSC_1984

BAŞKAN SÖZEN'DEN GENÇ FUTBOLCULARA HEDİYE

Manavgat Belediyespor U13 ve U14 takımlarında oynayan 9 çocuk futbolcu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Volkan Mercanoğlu yönetimindeki takım oyuncuları yaz sezonunda gerçekleştirilen Plaj Voleybolu Turnuvasında ve Plaj Futbolu Turnuvalarında saha kenarında top toplama görevini üstlenmişlerdi. Devre ve set aralarında yaptıkları top oyunları ile adeta turnuvaya renk katan oyunculara Başkan Sözen, hediye sözü vermişti. Başkan Sözen'den gelen davet üzerine makama gelen çocukları Başkan Sözen büyük bir nezaketle kapıda karşıladı.

DSC_1974

Sonrasında toplantı masasında çocukların gelecekteki kariyerleri hakkında eğlenceli sohbetler edildi. Çocuk futbolculara içerisine eşofman takımı ve krampon bulunan hediyelerini yine Başkan Sözen kendi elleriyle verdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar Başkan Sözen'e teşekkür etti.

DSC_1981

DSC_1996