Anadolu Lisesi öğrencilerinden plaket...

Fatma-Turgut Şen Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarına ve eğitime yaptığı desteklerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek, plaket ve Atatürk tablosu hediye etti. Öğrencileri ağırlayan Başkan Sözen, "Eğitim bizim can damarımız, her zaman desteğe hazırız" dedi.

Fatma-Turgut Şen Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmen ve Okul Müdürleri Ali Hakan Öz ile birlikte verdiği manevi desteklerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, ellerinde çiçeklerle ile içeriye giren öğrencileri görünce çok sevindi. Okul müdürü Ali Hakan Öz, okullarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Sözen'e plaket vermek istediklerini dile getirdi. Başkan Sözen'e plaketle birlikte bir Atatürk tablosu, çiçek ve Atatürk rozeti de hediye edildi. Öğrencileri nazik bir şekilde ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirten Başkan Sözen ise, "Göreve geldiğimizden bu yana eğitime her zaman destek vereceğimizi söyledik. Eğitime olan desteğimiz her zaman sürecek. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelecekleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.