Başkanımızın Şehitlerimizle ilgili açıklaması

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen Tokat'ta şehit düşen askerlerimizle ilgili bir açıklama yayınladı.

Türkiye'de yaşanan kritik süreç içerisinde terörün iyice artması ciddi sorun haline gelmiştir.

Türkiye derin bir ayrışmaya götürülmektedir… Ülkemizde yaşanan bu olaylar kabul edilemez. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ve ülkenin geleceği için kardeşçe ve beraberce yaşamalıyız.

Bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde, her türlü farklılığı bir tarafa bırakarak dayanışma içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Millet olarak bizi biz yapan değerlere, birliğimize, bütünlüğümüze Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Terörü şiddetle lanetliyor bir an önce bu gidişata son verilmesini istiyoruz.

Manavgat, kardeşliğin, barışın, dayanışmanın yaşandığı örnek bir bölgedir ve her zaman da öyle kalacaktır.

Terör örgütü gerçek yüzünü bir kere daha göstermiştir. Tokat'ta kurulan hain bir tuzakla 7 askerimizin şehit edilmesi hepimizin yüreğini yakmıştır.

Hain pusuya düşürülerek canlarını bu vatan uğruna veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, genç yaştaki evlatlarını kaybetmiş, içlerine kor düşen şehit analarımıza sabır diliyor, acılarını paylaşıyorum. Tüm Türk ulusumuzun başı sağ olsun.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı