Yollardaki hasarlar gideriliyor.

Belediyemiz, aşırı yağışlardan dolayı şehir merkezinde bozulan cadde, sokak ve ana arterlerdeki yama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'nde, geçtiğimiz 2 hafta içinde meydana gelen aşırı yağışlardan sonra adeta seferberlik ilan edildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ana arterler, caddeler ve ara sokaklarda bozulan asfalt üzerinde yama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu cadde ve sokaklarda şiddetli yağışlardan dolayı oluşan çukurların daha da derinleşmeden yama yapılarak düzeltildiğini açıkladı. Kişioğlu, "Zaman zaman araçlara sıkıntı veren ve görüntü kirliliğinin oluşmasına neden olan bozuk yollarla ilgili olarak ekiplerimiz sürekli çalışmalar yapıyor. Devam eden bu çalışmalarda amacımız bozuk yolların onarılması ve trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli devam etmesidir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde tespit edilen ara sokak, cadde ve bulvar üzerinde meydana gelen bu tür aksaklıkları anında gidermeyi hedefliyoruz. Amacımız vatandaşın ayağını çamura değdirmemek" dedi.