Başkandan tiyatroculara moral ziyareti

Manavgat halkına verdiği sözler arasında yer alan "Gençlik Merkezi" projesini göreve gelir gelmez çok kısa bir zaman diliminde hayata geçiren Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, merkezdeki kurslara katılan tiyatrocuları ziyaret ederek moral verdi.

Projeleri arasında yer alan Gençlik Merkezini işbaşına geldikten sonra çok kısa bir zaman dilimi içerisinde hayata geçirerek Manavgat gençliğine sunan Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, kurslarda eğitim gören öğrencilerin çalışmalarını da sık sık izlemeye gidiyor. Başkan Sözen geçtiğimiz hafta içerisinde gençlik merkezinde eğitim alan tiyatro kursu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerin çalışmalarını izlemek ve onlara moral vermek amacıyla ziyaret ettiğini dile getiren Başkan Sözen, başarılar da diledi.

Gençlik ve kültür önemli
Kültürün ve gençliğin büyük önem taşıdığını belirten Başkanımız Şükrü Sözen, "Seçim çalışmalarımız sırasında kentimizde eksikliği hissedilen gençlik merkezinin bir an önce hayata geçirileceğine dair halkıma ve Manavgat gençliğine söz vermiştim. Bu konuda işbaşına gelir gelmez ilk icraat olarak gençlik merkezimizi Manavgatlıların ve gençlerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşamaktayım. Kentimizi ülke genelinde tanıtacak olan bu merkezin gelecekte büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.Yetenekli ve tecrübeli kişileri tiyatro kolunda görmek de beni ayrıca mutlu etti. Hepsine kolay gelsin diyor, başarılar diliyorum" dedi.