Spor Dünyası Dergisi Başkanımızı Ziyaret Etti.

Yayın hayatına yeni başlayan Manavgat Spor Dünyası Dergisi'nin yayın kurulu ekibi, Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Spora olan yatkınlığı ve sevgisi ile bilinen Başkan Şükrü Sözen, dergiyi çok beğendiğini belirterek, yayın hayatında başarılar diledi.

Manavgat Spor Dünyası Dergisi yayın hayatına başladı. İlk sayının piyasaya çıkmasının ardından derginin yayın kurulu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek, dergi hakkında bilgi verdi. İmtiyaz Sahibi Sarılar Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Burak Çeker, Genel Yayın Yönetmeni Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arif Kaplan, Yazıişleri Müdürü Sarılar Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi ve Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Akif İnci, Yayın Kurulundan Tevfik Köymen, ve Sarılar Belediyespor Antrenörü Bekir Çalışkan'ı makamında ağırlayan Başkan Sözen, Manavgat'ta ilk defa spora yönelik bir yayının çıkmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dergiyi inceleyen ve çok beğendiğini dile getiren Başkan Sözen, uzun soluklu bir yayın olmasını dilediklerini söyledi. Sözen, özellikle nostalji sayfalarının kendisini en fazla etkileyen bölüm olduğunu belirterek "Bu sayfalarda Manavgat'ın tarihi yatıyor. Her okuyan kişi ya babasını, ya bir akrabasını ya da bir tanıdığını bu sayfalarda mutlaka görüyor. O günleri yaşayamayan günümüz gençliğinin o günleri öğrenmeleri, o günleri yaşayanların da yeniden hatırlamaları açısından çok güzel bir çalışmaya imza atılmış. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.