Halimoğlu`ndan Kurban Bayramı Mesajı

Manavgatlı hemşerilerimin ve Tüm Ulusumuzun mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Kurban Bayramı`nda, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Manavgat halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.

Manavgat Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da sizler için çalışıyor olacağız. 4 günlük bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumun alt yapısını hazırladık

Halkımızın Kurban Bayramını daha rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için tüm birimlerimizi seferber ettik. Veterinerinden zabıtasına, temizlik işlerinden, arıza servisine kadar her birim, vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olacaktır.