Halimoğlu Sözünü Tuttu Virane Yıkıldı

Sorgun Mahallesinde Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli yanında bulunan ve uzun yıllardır kullanılmayan ve tehlike arzeden virane bina Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yıkılarak ortadan kaldırıldı.

Binanın 1. derece yıkılma tehlikesinin yanı sıra, öğrenciler için bir çok açıdan da tehlike arzetmesi nedeniyle yıkıldığını belirten Belediye Başkan Vekili Halimoğlu, ``Yasan sürecin ardından 3194 Sayılı İmar Kanununun 39. maddesine istinaden bina Belediyemiz tarafından yıktırılarak tehlike ortadan kaldırılmış oldu`` dedi.

Sorgun Mahallesi Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Otelinin kuzeyinde bulunan 3 katlı virane binanın yıkılarak kaldırılması hiç şüphe yokki en fazla Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi yönetici ve öğretmenlerini sevindirdi. Binanın yıkılması sayesinde öğrenciler için tehlike arzeden bir unsur ortadan kalkmış oldu.

Diğer taraftan virane binanın yıkılmasının ardından Uygulama otelinin bahçe düzenleme çalışmasının ve Uygulama oteli arkasından geçecek olan yolda en kısa zamanda çalışma başlatılması bekleniyor.