Belediyemiz Kaldırımaları Özel Araçla Temizliyor

Belediyemiz kaldırımları,yeni alınan özel tasarımlı çevreci temizlik aracı ile temizliyor.

Yeni temizleme aracı ile Manavgat`ın kaldırımları günün 24 saati temiz kalacak.

Maliyeti 50 bin lira olan bu özel temizleme aracımızın sayısını önümüzdeki günlerde arttırarak ilçe merkezinde bulunan kaldırımların temizliği bu araçlarla yapılacaktır.

Dünya turizmine marka olmuş Manavgat`ımızın temizliğine önem veren Belediyemiz genel temizlik çalışmasının yanısıra kaldırımalarında sürekli temiz kalması sağlanmış olacak.Konu ile ilgili olarak Başkan Vekilimiz İbrahim HALİMOĞLU yaptığı açıklama ile ``Yeni aracımız ile kaldırımlarımızın 24 saat boyunca tertemiz olması için çalışıyoruz.İlçemize yılın 365 günü yabancı konuklarımız geliyor amacımız sokaklarımızın ve caddelerimizin tertemiz olması ve Manavgat`ımızın turizme yakışan bir şekilde temiz olmasını sağlamaktır.``dedi.