Güllük Caddesinde Yol ve Kaldırım Düzenlenmesi

İlçemiz Aşağı Hisar Mah. Güllük Cad. ve Gülveren Caddesinin bir bölümünde yol ve kaldırım düzenlemesinin yapımına başlandı.

Düzenleme; Güllük Caddesinin her iki cephesindeki kaldırımlar ile Güllük Caddesine bağlı cadde ve sokakların bağlantı dönüşlerini kapsamaktadır.
Yaklaşık 1200 mt uzunluğunda cadde ve sokakları kapsayan alanda 11496 metrekare kaldırım parkesi ile 2055 mt uzunluğunda bordür kullanılacaktır.
Düzenleme bölgesi ticari alan olduğu için; kaldırımlar bina cephe hattına kadar yapılacaktır. Daha önce yola terk işlemi yapılan arsaların geri çekilmeyen bahçe duvarları ve benzeri yapılar kaldırılacak, gölgelik ve tabelalar da belirli bir standarda getirilecektir.
Kaldırım yapım işlemi bittikten sonra; yolun eski asfaltı kaldırılarak yol kotu düşürülecek, zemin iyileştirilmesi yapıldıktan sonra yeniden beton asfalt yapılacaktır.dolayısı ile daha önce yol kotunun altında kalan dükkan ve otopark girişleri kurtulmuş olacaktır.Yapılan bu düzenleme ile cadde güzel bir görünüme kavuşacaktır.