EMEK MAHALLESİ`NE YENİ PARK

17Manavgat Belediyesi tarafından Her Mahalleye Park projesi kapsamında Emek Mahallesi 3030 sokakta başlatılan park çalışması sürüyor.

Park sahasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetleyen Manavgat Belediye Başkan Vekili Sema Ecevitoğlu, 2057 metre kare alan üzerine inşa edilen parkın Emek Mahallesi`ni daha da güzelleştireceğini söyledi.

Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Öğrekçi, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Kişioğlu ve Harita Teknikeri Mustafa Doğan ile birlikte park sahasında incelemelerde bulunan Ecevitoğlu, çalışmalar tamamlandığında 0-6 ve 6-12 yaş grubu çocuk oyun alanları, açık alan spor aletleri, oturma grupları, gezinti yolları ve yeşil alanlarıyla İlçemize çok güzel bir park kazandırmış olacağız dedi.