DAHA YEŞİL BİR MANAVGAT İÇİN

Manavgat Belediyesi daha yeşil bir Manavgat için çalışmalarını hızla sürdürüyor; her mahalleye park projesi kapsamında Aydın Evler Mahallesi`nde yapımına başlanan yeni park alanı basketbol sahası ve spor aletleriyle mahalle sakinlerine hizmet verecek.

Aydın Evler Mahallesi Sorgun Bulvarı üzerinde 3284 metrekare alan üzerine inşa edilen park içinde 6 ve 6-12 yaş grubu çocuklar için oyun aletleri, oturma alanları, gezinti yolları, yeşil alanlar ve süs havuzu yer alacak.

Manavgat`ın hızla geliştiği bu nedenle yapılaşma yoğunluğu yaşadığını belirten Manavgat Belediyesi,kent içinde nefes alınabilecek alanların önemine dikkat çekerek,şehir hayatı başta çocuklarımız olmak üzere hepimizi olumsuz etkiliyor. Betonlaşma,artan nüfus yoğunluğu ve trafik strese neden oluyor.Yeşil alanları,gezinti yolları,sağladığı spor imkânları ile parklar stresle mücadele etmemize ve daha sağlıklı bir yaşam sürmemize büyük katkı sağlıyor.Çocuklarımızın da güven içinde oynayabileceği bu alanları Manavgat`a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Belediyemiz, hemşerilerimizin evlerine yakın yerlerde bu imkândan faydalanabilmeleri için Her mahalleye Park projesi kapsamında başlattıkları çalışmaların süreceğinin altını çizdi.