Herfordlular Manavgat Turlarını Sürdürüyor

Herford Heyeti,ilçemizdeki beşinci günlerini Manavgat Şelalesi ve Oymapınar Baraj Gölü turuna ayırdı. Manavgat`ın dünyaca ünlü doğal ve turistik mekanlarını yakından tanıma imkanı bulan kardeş şehir temsilcileri Şelale ve Baraj Gölü`nün eşsiz manzarası karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Gezi turlarına Manavgat Şelalesi`nde başlayan Herford Belediye Başkan Yardımcısı Hans Zedler`in de katıldığı konuk Belediye Meclis Üyeleri ve Herford`lu vatandaşlardan oluşan 32 kişilik grup Şelale önünde bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.Şelale`de Nar Suyu içmeyi ihmal etmeyen grup üyelerinin ikinci durağı Dıckhman Tekstil oldu.

Alışveriş merkezini gezerek giysi ve hediyelik eşya alan Herford`lular öğle yemeklerini Oymapınar Baraj Gölü kenarında yedi. Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Rahmiye Demirtaş`ın eşlik ettiği yemek sonrası Oymapınar Baraj Gölü`nde çıkılan bot turu sonrası beşinci gün ziyaret programı sona erdi.

Kardeş Şehrimiz Herford`dan geçen Cumartesi günü ilçemize gelen ve aralarında Çağlayan Anadolu Lisesi`nin ev sahipliği yaptığı Herford Ernsttbarlach Schule Öğrencilerinin de bulunduğu heyet onuruna yarın Manavgat Belediyesi tarafından Boğaz Otel`de bir veda yemeği verilecek. Basın mensuplarının da katılacağı yemek sonrası yedi günlük Herford Heyeti Ziyaret Programı sona erecek.