Antalya Caddesi`nde Parkometre Uygulaması

Belediyemiz Antalya Caddesi ile İbrahim Sözen Caddesi`nde yaşanan trafik sorununu çözmek için parkometre uygulamasını kaldırıyor.

Her iki caddede devam eden asfalt çalışmasının ardından parkometre uygulamasına son verileceği ve minübüslerin yolcu indirdikleri ceplerin de kaldırılacağı bildirildi. Belediyemiz Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu trafiğin rahatlatılması amacı ile parkometre uygulamasına son verileceğini belirterek, standartlara uygun olmayan ceplerin ise kaldıralacağını söyledi.

Halimoğlu, ``Belirlenen noktalar dışında yolcu indiren ve alan minübüs sürücüleri ile ilgili ceza-i işlem uygulanacak. Yeni düzenlemelerle her iki caddede trafik akışının hızlanması sağlanacaktır`` dedi.