Memurluğa Atananların Yemin Töreni Yapıldı

Belediyemiz Asli Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Töreni Başkanlık Makamında Gerçekleştirildi.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünde bulunan itfaiye eri kadrolarına 14.01.2010 tarihinde mülakat ile alınan 6 adet fakülte mezunu aday memurun yönetmelik gereği verilen eğitim sürelerinin dolması üzerine 25.02.2011 tarihinde sınav yapılmıştır.

Sınav sonucunda 657 sayılı Devlet Memurları Yasası gereğince 08.03.2011 tarihinde asaletleri onaylanan Memurlarımızın,Belediyemiz Başkanlık Makamında Yemin Törenleri Gerçekleştirilmiştir.

Törende Belediye Başkan Vekilimiz İbrahim Halimoğlu,Başkan Yardımcımız Hasan Şimşek Ve Personel Müdürümüz Abdurrahman Akdeniz de bulunarak meslek hayatlarında başarı dileklerinde bulundular.