Belediyemizden Polis Teşkilatına Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 166´ncı kutlama etkinlikleri kapsamında Manavgat Belediye Başkan vekili İbrahim Halimoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Ali Gökçe ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş`u makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 166´ncı kutlama etkinlikleri kapsamında Belediye Başkan vekilimiz İbrahim Halimoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Ali Gökçe ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş´u makamında ziyaret etti.
Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş, Başkan vekili Halimoğlu´na günün anısına plaket ve polis armalı flama hediye etti.
Halkın can ve mal güvenliği için 24 saat fedakarca görev yapan Polis Teşkilatını kutlayan Başkan Vekili Halimoğlu ``Türkiye genelinde ve Manavgat´ta görev yapan emniyet teşkilatımız, canını ortaya koyarak halkımızın huzuru için görevlerini en iyi şekilde yapmakta ve bizlere bu rahatlığı yaşatmaktadırlar. Manavgat Belediyesi olarak bizler de her konuda Emniyet mensuplarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Tüm Emniyet Teşkilatı üyelerini yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim`` dedi. Belediye´ye desteğinden ötürü teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş, kutlamalar çerçevesinde Pazar günü saat 09.30´da Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni olduğunu söyledi. Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu daha sonra Emniyet müdürlüğü birimlerini ayrıca, Cumhuriyet ve Şelale Polis merkezlerini de gezerek tüm polis teşkilatını kutladı.