"Al sana aşk" kahkahaya boğdu

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Manavgatlıların unutulmaz bir Ramazan ayı geçirmesine vesile olan 1. Ramazan Şenlikleri, Erol Günaydın Tiyatrosu'nun sahnelediği "Al Sana Aşk" oyunuyla sona erdi. Oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın yönettiği ve Murat Erinç'in yazdığı Al Sana Aşk isimli orta oyunu 100'ncü defa Manavgat'ta sahneledi. Vural Bingöl, Zeynep Aydemir, Murat Dinç, Seda Kement, Koray Kuru ve Murat Erinç'in sahne aldığı oyuna tiyatro virtüözü Erol Günaydın sağlık problemlerinden dolayı gelemedi. Oyunun yönetmeni Murat Erinç, Türk tiyatrosunun duayeni ve baş tacı Erol Günaydın'dan Manavgat halkına kucak dolusunu selam getirdiklerini söyledi. Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve kalabalık halk topluluğunun izlediği oyunun sonunda oyunculara birer buket çiçek takdim etti. Başkan Şimşek, ilçede belediyenin kıt ve kısıtlı imkanlarıyla vatandaşı biraz olsun dertlerinden uzaklaştırmak için gerçekleştirdikleri 1.Ramazan Şenlikleri'ne Hüseyin Turan konseriyle başlayıp Erol Günaydın Tiyatrosu'nun sahnelediği Al Sana Aşk oyunuyla sona erdiğini ifade ederek oyunculara teşekkür etti. Eskiden yaşanan aşklara göndermenin yapıldığı oyun Manavgat halkını kahkahaya boğdu.