Kibarlık Budalası Manavgatlılar ile Buluştu.

Ramazan etkinliklerimiz kapsamında,Tiyatro Kedi tarafından sahnelenen Kibarlık Budalası adlı oyun Manavgat'ta sahne aldı.

Manavgat Belediyesi ve Bayar Spor Kültür ve Sanat Organizasyonu tarafından düzenlenen 1. Manavgat Ramazan Şenlikleri programı tüm hızıyla devam ediyor. Şenlik kapsamında Manavgatlılar geçtiğimiz günlerde Hüseyin Turan ve Onur Akın konserleriyle coşarlarken, dün de dünyaca ünlü Fransız yazar Moliere'in "Kibarlık Budalası" oyununu izleme fırsatı buldu. Tiyatro Kedi tarafından sahnelenen Kibarlık Budalası oyununa Manavgatlılar büyük ilgi gösterdi.
Hakan Altıner'in yönettiği oyunda usta tiyatrocu Haldun Dormen geçirdiği yüz felcinin ardından 8 yıl aradan sonra tiyatro seyircisiyle bu oyunla buluşmuştu. 1 saat 15 dakika süren tek perdelik oyunda Haldun Dormen, Tarık Papuçcuoğlu, Özlem Çakan, Ebru Cündübeyoğlu, Elif Çakman, Abdül Süslü, Dilek Aba, Engin Köse ve Oral Özer sahne aldı. Oyunu izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eşi Hatice Sözen ve çocuklarıyla geldi. Oyun sonunda ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bütün oyunculara birer buket çiçek sundu.