Belediye Başkanından başarıya ödül...

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, ÖSS sınavlarında başarılı olarak Manavgat'ın yüzünü ağartan gençleri ödüllendirmeye devam ediyor. Başkan Sözen son olarak dün ÖSS Sözel birincisi Hüseyin Şahan'ı ağırlayarak tebrik etti.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, ÖSS sınavlarında başarılı olarak Manavgat'ın yüzünü ağartan gençleri ödüllendirmeye devam ediyor. Başkan Şükrü Sözen dün de ÖSS'de Sözel birincisi olan Hüseyin Şahan'ı makamında ağırlayarak hediyeler verdi. Sınavlarda başarılı olarak Türkiye 246'ıncısı ve Manavgat birincisi olan Hüseyin Şahan, Başkan Sözen'le yaptığı sohbette 9 Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazandığını söyledi. Başarılı genci tebrik eden Başkan Sözen, öğrencilerin başarılarının kendisini onurlandırdığını dile getirdi. Eğitimin her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Sözen, "Son yıllarda Manavgat'ta eğitimdeki başarı seviyemizin yükseldiğini görüyoruz. Bu durum biz yöneticileri son derece onurlandırıyor. Hepimiz seviniyoruz. İleriki yıllarda Türkiye birincisinin de Manavgat'tan çıkmasını istiyoruz. Bu amaçla biz de belediye olarak eğitime sürekli katkı vereceğiz. Hüseyin'i de kutluyor, üniversite hayatında başarılar diliyorum. Bundan sonraki hayatında da belediye olarak her zaman arkasında duracağız" diye konuştu.