HER MAHALLEYE BİR PARK

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HATIPLAR ve MİMAR SİNAN’A PARK

Manavgat Belediyesi “Her Mahalleye Bir Park” çalışmaları kapsamında vatandaşlardan gelen istek üzerine Hatıplar ve

Mimar Sinan Mahalle’lerinde park yapımına başladı

HER MAHALLEYE BİR PARK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, göreve geldiği ilk günden bu yana, “Her Mahalleye bir Park” çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Başkan Sözen, “Parkı olmayan mahalle kalmasın” düşüncesiyle vatandaşlardan gelen park ve yeşil alan taleplerini geri çevirmiyor. Başkan Sözen, son olarak Mimar Sinan ve Hatıplar Mahalle’lerinde park yapım çalışmalarının başlatılması için talimat verdi. Mimar Sinan Mahallesi’ndeki park yapımında yavaş yavaş sona gelinirken, Hatıplar Mahallesi’ndeki park çalışmaları ise önümüzdeki günlerde zemin düzenlemesi ile birlikte başlayacak.

MİMAR SİNAN’LI KADINLAR FİTNESS YAPACAK

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Mimar Sinan Mahallesi’nde projeye sadık kalınarak ilerleyen park çalışmasının bin 140 m2’lik alanda sürdürüldüğü belirtildi. Çalışmalar kapsamında 2 adet pergole, fitness alanı, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile oturma ve dinlenme alanlarının yer alacağı belirtildi. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların kısa sürede bitirilip, mahalle halkının kullanımına açılacağı vurgulandı.

HATIPLAR’DA SPOR, FİTNES ve OYUN ALANLARI

Hatıplar Mahallesi’nde de vatandaşlardan gelen istek üzerine 264 Ada 4 parselde yapılacak olan çok amaçlı parkın önümüzdeki günlerde zemin düzenleme çalışmalarıyla birlikte başlayacağı açıklandı. 2 bin 300 m2’lik alanda yapılacak olan park çalışmasında gençler ve çocuklar için 1’er adet basketbol ve voleybol sahası, 300 m2’sinde çocuk oyun alanı ve fitness alanı ile oturma ve dinlenme alanları yer alacak. Çalışmada yürüyüş yolları, yeşil alan ve pergoleler ile renklendirilecek. Daha önceden atıl olan alanın düzenlenerek park haline getirileceğini duyan mahalle sakinleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen, “Her mahalleye park” çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi.