Manavgat Belediyesi Turizm Yollarını Yeniliyor

Manavgat Belediyesi, kentte turizmin daha sağlıklı yürümesi, turistlerin kent merkezine ve turistik bölgelere daha kolay ulaşabilmeleri amacıyla turizm yollarına da el attı.

Manavgat Belediyesi`nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta içinde Titreyengöl yolu olarak bilinen Boğaz Otel ve Kaya Otel güzergahındaki 7.5 kilometrelik yolun asfaltını yeniledi. Ekipler, çok kısa bir sürede işlerini tamamlayarak bölgeden çıktı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaz sezonunda turizm yollarındaki tüm aksaklıkları gidermek için ekiplerini seferber ettiğini, bozuk asfalt ve parkelerin en kısa sürede yenileneceğini söyledi.