Ulukapı Köyü Sülek Mahallesinde Ramazan Buluşmasi

9Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat`ın en büyük köylerinden olan Ulukapı Köyü Sülek Mahallesinde bir yemek düzenleyerek köylülerle bir araya geldi.

Arefe gününden bir gün önce düzenlenen yemeğe Ulukapı Köyü ve Sülek Mahallesinden pek çok vatandaş katıldı. Başkan Sözen ise yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy ile tüm birim müdürleriyle birlikte katıldı. Dualarla birlikte iftarın yapılmasından sonra masalara oturularak sohbetler edildi. Başkan Sözen, köy halkının sorunlarını tek tek dinledi.

Ulukapı Köyü ve Sülek Mahallesinin Manavgat en büyük köylerinden olduğunu belirten Başkan Sözen, 5 bin nüfusu barındıran bölgeye çok önem verdiklerini söyledi.Başkan Sözen, Sülek ve Ulukapı Köyünde bu tür buluşmaları sık sık düzenleyeceklerini söyledi. Bölge halkı, Başkan Sözen`in Ramazan ayındaki bu nazik davranışına teşekkür ederek sık sık tekrarlanmasını istedi.