Manavgat`ta Eğlenceli Ramazan Akşamları

13Manavgat Belediyesi`nin bu yıl 3.`sünü düzenlediği Ramazan Şenlikleri`nde geçtiğimiz Cuma akşamı sahne alan Mimoza Cafe Bar`ın solisti Mehmet Demirel,Manavgat halkını coşturdu.

İftar saatinden sonra şenlik alanında kurulan sahnede sevenleriyle buluşan yerel sanatçı, günün popüler şarkılarını söyledi. Şarkıcıyı dinlemeye gelen Manavgatlılar slow parçalarda kimi zaman duygulanırken hareketli parçalarda da dans ederek gönüllerince eğlendi. Sanatçıyı izlemeye gelen vatandaşlar, Ramazan gecelerinde her akşam bir etkinlik düzenleyen Manavgat Belediyesi`ne teşekkür etti.

Bu arada Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Hakkari Çukurca`daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize saygı için 3 gün boyunca akşam etkinliklerini ertelediğini açıklamıştı.