MANAVGAT BELEDİYESİ PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

dezenfekte çalışmaları (7)

MANAVGAT BELEDİYESİ PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Manavgat Belediyesi, Covid-19’la mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfekte çalışmaları, kent halkının hizmet aldığı tüm kamu ve kuruluşlarında rutin olarak gerçekleştiriliyor. Manavgat’ta da görülen mutasyonlu virüs için hijyen çalışmalarını hızla gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, ayrıca halkın yoğun olarak kullandığı park, bahçe, yollar, meydanlar gibi kamusal alanları da dezenfekte ediyor.

dezenfekte çalışmaları (16)

dezenfekte çalışmaları (15)

dezenfekte çalışmaları (14)

dezenfekte çalışmaları (13)