Manavgat Belediyesi`nde Memurlar Yemin Etti

1Manavgat Belediyesi`nde görev yapan 10 sözleşmeli memur,6495 Sayılı Kanun gereği olarak kadroya geçti.

Kadroya geçen memurlar için yemin töreni düzenlendi. Yemin töreninde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy ile kadroya geçen memurlar hazır bulundu.

Türk Bayrağı etrafında toplanan memurların yemin ederken oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Yemin töreninden sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni memurlara görevlerinde başarılar dileyerek anlamlı bir de konuşma yaptı.

Başkan Sözen,``Bugün burada memur arkadaşımızın hayatlarında dönüm noktası olan anlamlı günde birlikteyiz. Devlet memurları kamu hizmetini en iyi şekilde vermeye çalışan kişilerdir. Memuriyet millet hizmeti açısından çok önemli bir görevdir. Bugüne kadar hizmetleriniz oldu, Belediye Başkanınız olarak bugünden sonra daha fazla mesuliyet içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Bundan sonra görevinizin son derece büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunun bilinciyle çalışacağınızdan şüphem yok. Sizleri kutluyor görevinizde başarılar diliyorum. Kadrolarınız hayırlı uğurlu olsun`` dedi. Yemin töreni ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in konuşmasından sonra günün anlam ve önemi adına kadrolu memurlar, Başkan Sözen`e çiçek sundu.