Manavgat Belediyesinden Kamuoyuna Açıklama

1Manavgat Belediyesi Basında Çıkan Asılsız Haberlerle İlgili Olarak Kamuoyuna Açıklama Yapmıştır.

Bazı Yayın Kuruluşlarında Manavgat Belediyesi Memur Maaşlarını Ödeyememektedir diye asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberler yapılmaktadır.

Memur maaşlarının ödenmesi konusunda Manavgat Belediyesi olarak Halk Bankasına gerekli ödeme talimatları verilmiş olup belediyemizin hesabının müsait olmasına rağmen memur maaş ödemelerine ilgili EFT işleminde Halk Bankası`ndan kaynaklanan sistemsel hatadan dolayı memur maaşları 17.02.2014 tarihinde hesaba aktarılmış olup maaş ödemesi yapılmıştır.

Söz konusu sistemsel hatanın Manavgat Belediyesi ile ilgisi olmayıp maaş ödemeleri gecikmesi Halkbank Sistemleri ile ilgilidir.

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR.